Entreprenørarbejde

Fundamenter, gravearbejde m.m.

JC Anlæg ApS tilbyder alt fra gravearbejde og miljøgodkendt jordhåndtering til støbningen af fundamenterne til bygninger og huse. Vi kan håndtere stort set alle former for entreprenøropgaver.

Seriøs samarbejdspartner

Når I vælger JC Anlæg ApS til at stå for entreprenørarbejdet er I garanteret en seriøs samarbejdspartner. Vi samarbejder med foreninger, virksomheder, offentlige organisationer og private.

Her bliver aftaler overholdt ned til mindste detalje og vi har stort fokus på at holde en tæt og personlig kundekontakt hele projektet igennem.

Mindre opgaver og større projekter

Vi kan udføre alle former for entreprenørarbejde, uanset opgavens omfang. Vi løser både de mindre opgaver, såvel som de større byggeprojekter. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker, sørger vi for at træffe de rette beslutninger fra start til slut i processen.

Vi står til rådighed

Tag JC Anlæg ApS med på råd, når I skal starte byggeprojektet. Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Vi kan kontaktes på telefon 31 17 07 66, hvor vi står klar til at tage imod jeres henvendelse. I kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage til jer.

Kontakt os og hør mere

Vi vil meget gerne høre hvordan vi kan hjælpe jer med jeres projekt. Udfyld kontaktformularen herunder og lad os vende tilbage med et prisoverslag, eller ring til os på telefon 31 17 07 66.

Kontakt JC Anlæg ApS

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.