Træfældning & Stubfræsning

Få hjælp til træfældning på hele Sjælland

Har du et eller flere træer du gerne vil have fældet, så er JC Anlæg i Hedehusene klar til at hjælpe dig, vi udfører alle former for træfældning og stubfræsning. Vi hjælper både private og erhverv i Roskilde og Taastrup samt resten af Sjælland med træfældning, beskæring og forskellige former for træpleje.

Der er flere metoder at fælde et træ på, derfor rådgiver vi naturligvis gerne omkring hvilken løsning, der er den mest optimale i netop din situation.

Der kan være mange grunde til at et træ skal fældes, det kan være at det gamle træ er ved at rådne, så det er i fare for at vælte, når det stormer. Træet kan også skygge for meget eller at det kommer i vejen for nye idéer og planer.

Sikker træfældning

Man skal have respekt for store og høje træer der skal fældes, de skal fældes med forsigtighed og gode forholdsregler, derfor er det vigtigt at du får professionelle til at gøre det for dig. Med vores mange års erfaring kender vi vores forholdsregler, og vi ved hvilken redskaber der skal til for at sørge for en sikker og forsvarlig træfældning.

Forskellige former for træfældning

Der er forskellige metoder at fælde et træ på som f.eks. topkapning/sektionfældning. Topkapning er en metode, hvor træet fældes i sektioner fra toppen og ned. Denne metode benyttes ofte, når der skal tages hensyn til omkringliggende bygninger, drivhuse osv. ved topkapning klatrer vi op i træets krone og foretager fældning bid for bid.

Nedfiring af større grene er en anden metode at fælde et træ på. Det er en mere tidskrævende og kræver en ekstra mand, men det sker til gengæld mere kontrolleret. Metoden bruges når træet står tæt på andre bygninger og andre genstande, der kan tage skade, det er mere sikkert at foretage nedfiring af større grene fra træet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træfældning og stubfræsning

Har du spørgsmål til træfældning og stubfræsning, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores medarbejder om dine ønsker.

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden eller ring til os på telefon 31 17 07 66. Du kan også sende os en mail til jesper@jcanlaeg.dk.

 

Kontakt JC Anlæg ApS

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.