Træfældning & Stubfræsning

Har du et eller flere træer du gerne vil have fældet, så kontakt JC Anlæg ApS. Alle former for træfældning udføres – professionelt og sikkert. Vi hjælper både private og erhverv på hele Sjælland med træfældning, beskæring og forskellige former for træpleje.

Få en fagmand ud ved at ringe på telefon 31 17 07 66 eller ved at sende os en besked via kontaktformularen herunder.

Topkapning / sektionsfældning

Topkapning er en metode, hvor træet fældes i sektioner fra toppen og ned. Denne metode benyttes ofte, når der skal tages hensyn til omkringliggende bygninger, drivhuse o.l. Ved topkapning klatrer vi op i træets krone og foretager fældning bid for bid.

Nedfiring af større grene

Da træer ofte står tæt på andre bygninger og andre genstande der kan tage skade, kan det være mere sikkert at foretage nedfiring af større grene fra træet. Nedfiring er mere tidskrævende og kræver en ekstra mand, men sker til gengæld mere kontrolleret.

Vi rådgiver naturligvis gerne omkring hvilken løsning, der er den mest optimale i din situation.

Stubfræsning

Vi fræser ned til den nødvendige dybde, og fjerner træstubben effektivt - men samtidig skånsomt. Metoden giver minimale skader på græsplæne m.v. Dette gør det ligeledes til en optimal løsning, hvis stubben står tæt på belægninger og kabler i jorden. Vi kan komme ind i selv mindre haver - og restproduktet (træflis) kan som sidegevinst anvendes i bede eller under buske. Kontakt os for en professionel stubfræsning med markedets mest moderne maskine.

Få en pris på træfældning

Prisen på træfældning afhænger af omstændighederne. Men vi vil meget gerne høre mere om din opgave, så vi kan give et uforpligtende tilbud.

Skriv gerne en besked til os ved at bruge kontaktformularen her på siden eller ring på telefon 31 17 07 66. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt JC Anlæg ApS

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.